phone-call
envelope
alarm
viber

Contactează-ne pe

(022)228300

068122212

Scrie-ne direct


Rezervă un apel

Rezervă un apel

Contactează-ne pe

viber-logo

Cea mai rapidă consultație!

Bloc rezidențial Perla Residence, str. Petru Movilă, Centru

Abordare inteligentă, Calitate garantată !!
Perla Residence este un bloc locativ elegant și spectaculos, ce combină o poziționare privelegiată ultracentrală în zona istorică, diplomatică a capitalei, cu liniștea și confortul unei zone rezidențiale.
Proiectul este unul exclusivist în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale estetice, și unul ingenios la capitolul abordării spațiilor interioare. Apartamentele au fost concepute în așa fel, încât să ofere posibilitatea locatarilor săi să le compartimenteze după bunul plac. Fiecare unitate locativă este racordată individual şi contorizată separat la gaze naturale, energie electrică, apă curentă şi canalizare.
Pentru construirea blocului au fost selecționate finisaje și materiale de construcție de clasă premium, astfel încât rezultatul final să fie unul durabil şi să încurajeze o investiţie pe termen lung.
Blocul are o elevație de 9 nivele, dintre care primele două sunt destinate spațiilor comerciale.
Caracteristicile blocului :
– Seismicitate – 8 grade pe scara Richter;
– Pereți din cărămidă Brikston, 380mm;
– Fațadă ventilată
– Pardoseli izolate fonic și termic;
– Pereți izolați fonic și termic;
– Geamuri cu profil din aluminiu cu 3 sticle;
– Înălțimea tavanelor – 2,9m;
– Ascensor rapid și silențios;
– Cazangerie pe acoperiș (cu contoare pentru fiecare apartament);
– Pereții interiori vor fi montați conform solicitărilor beneficiarilor;
– Teren privat;
– Blocul deja este conectat la electricitate, apă, canalizare, gaz;
– Locuri prevăzute special pentru montarea blocurilor externe ale condiționerelor.

Toate apartamentele Perla Residence beneficiază de poziționare avantajoasă, cu geamuri pe fațadele principale ale clădirii. Înălțimea tavanelor de 2,9m, deopotrivă cu geamurile largi conferă interioarelor aer și luminozitate. Planurile deschise oferă posibilitatea de a ajusta fiecare apartament la cerințele locatarilor săi, devenind mediul perfect pentru un trai elegant și confortabil. Calitatea premium se regăsește în clădire pretutindeni – de la materialele de construcție folosite, materialele de finisare, până la obiectele de tâmplărie și rețelele inginerești.

Localizarea privelegiată ultracentrală în zona istorică, diplomatică asigură acces facil la toată infrastructura Capitalei.
Perla Residence e situată la o distanță de doar un cartier de la artera principal a orașului – Bulevardul Ștefan cel Mare, și totodată beneficiază de un mediu liniștit și confortabil, tipic zonelor rezidențiale.

 

 

 

 

image

Compară imobil

Nimic de comparat.
Compară