phone-call
envelope
alarm
viber

Contactează-ne pe

(022)228300

068122212

Scrie-ne direct


Rezervă un apel

Rezervă un apel

Contactează-ne pe

viber-logo

Cea mai rapidă consultație!

10 motive

10 motive pentru care ne aleg clientii!

 1. Noi suntem agenti imobiliari instruiți profesional.
  Toți agenții noștri imobiliari au acces real la cele mai bune programe de formare pentru profesioniștii din domeniul imobiliar din industrie. Deci, vă puteți odihni, știind că vânzarea sau cumpărarea de bunuri este în mâinile unui broker imobiliar bine pregătit.

 2.  Metru Patrat - Tehnologii inovatoare.
  Compania M2 oferă agenților săi cele mai noi tehnologii și cunoștințe. Datorită acestora, se reduce timpul necesar pentru vânzarea de bunuri imobiliare și se îmbunătățeste calitatea serviciilor. Deci, veți obține rezultate - rapid, eficient și rentabil!
 3.  Pregătirea minuțioasă a prezentării proprietății.
  Crearea primii impresii este de multe ori cheia pentru o vânzare de succes al oricarei proprietati. Agenția „M2 Partener Imobiliar“ vă va recomanda cum să prezentati proprietatea dumneavoastră intr-un mod excelent.

 4. Monitorizarea activităților și rezultatelor agenților.
  Pentru că știm foarte bine metodele de vânzare, care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, monitorizarea activității agenților ajută la îmbunătățirea continuă a serviciilor, oferite în achiziționarea sau vânzarea de bunuri imobiliare. Cu o experiență considerabilă și dezvoltarea de zi cu zi a sistemului de management de vânzări, știm ce tehnici funcționează cel mai eficient.

 5. Detaliile sunt totul.
  Nu este datoria D-tră să aveti grijă de detalii. „M2 Partener Imobiliar“ este pregătită să rezolve toate problemele până la cele mai mici detalii referitoare la proprietatea dumneavoastră.

 6. Determinarea unui preț corect.
  Un agent imobiliar al M2 vă va explica situația de pe piață, va furniza toate informațiile necesare și va ajuta să determinați valoarea de piață cât mai exactă a proprietății D-tra.

 7. Negocieri.
  Cooperarea cu expertul nostru calificat, care actioneaza doar în interesele dumneavoastră, poate crește în mod semnificativ probabilitatea de vânzare promta a proprietății la prețul dorit.

 8. Opțiuni de finanțare.
  Experții „M2 Partener Imobiliar“ vă vor explica întregul proces de finanțare a proprietății, astfel încât să puteți alege pentru sine, care dintre instrumentele financiare se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră. M2 cooperează întotdeauna numai cu liderii din industrie.

 9.  Investiții imobiliare.
  Căutați o oportunitate de a investi banii în imobiliare? Specialiștii imobiliari M2, care se specializează în domeniul investițiilor, posedă cunoștințe și beneficiaza de instrumente necesare pentru a vă ghida prin piața imobiliară, indiferent dacă sunteti un vânzator tentat sau un incepator pe această piată.

 10. Noi vă ajuta să obțineți rezultatul dorit în toate tranzacțiile în care participăm! Agenția noastră - este întotdeauna o soluție „la cheie“!
image

Compară imobil

Nimic de comparat.
Compară